Stylist eller bloggare?

Vi är alltid sugna på roliga samarbeten. Är du stylist eller bloggare och vill låna produkter till ett fotojobb eller liknande hör av er till oss på info@theoochjag.se. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pressmeddelande från Theo & jag:

Pressmeddelande Theo & jag

Designintresserade svenskar satsar på barnkalas med stil

Allt fler vill göra något extra av barnkalaset. Intresset ökar för design och inredning, men det är trist att duka fint på middagsbjudningen eller göra det mysigt i barnrummet och sedan köpa plastiga, grälla partygrejer på stormarknaden när det ska bli kalas för de små. Virginia Aquino upptäckte hur svårt det var att få tag på snygga kalasgrejer och gjorde något åt det – hon startade en egen internetshop.

Idag säljer Theo & jag vackra dekorationer och kuliga prylar till alla slags fester, med fokus på de små.

– Min son Theo är min egen lille assistent i verksamheten, säger hon.

Urvalet i shoppen utgår helt från Virginias egen smak och Theo får agera smakråd och testa de nya produkterna och grejerna.

– Jag tror att personlighet är viktigt. Det finns en linje i de produkter jag väljer ut och det syns tydligt i shoppen, säger Virginia.

Många av produkterna går i ljusa, pudriga färger och går lätt att mixa och matcha. Virginia bjuder på inspiration via hemsidan och instagramkontot som bjuder på frekventa uppdateringar med ögongodis och tips.

– Barnkalas ska inte vara kravfyllt eller jättedyrt. Poängen är ju att träffas, ha roligt och leka. Med små medel, några fina prylar och enkla knep blir barnkalasen roligare för alla.

Under 2015 ser Virginia att de populära ljusa pastellerna fortsätter men att de också mixas med friska nyanser i turkos, grönt, gräddvitt och korall.

– När det gäller dekorationer ser vi att de typiska pappersmaterialen börjar blandas med annan material såsom garn, washitejp, sugrör och trä. Självklart fortsätter DIY-trenden som ett komplement till kalastillbehören. Jag tror att en av trenderna på kalasen i år kan bli de stora confettiballongerna!

Allt fler köpställen har hakat på den nya trenden med kalasprylar, men Virginias gehör för design och möjligheten att på ett enkelt sätt och snabbt sätt klicka hem matchande och snygga kalasgrejer, gör att den lilla verksamheten går bra och under året hoppas Virginia expandera.

– Kanske blir det en liten butik i Stockholm innan året är slut, säger hon förhoppningsfullt.

Kolla gärna in shoppen på www.theoochjag.se

Följ Virginia på instagram@theoochjag

För produktprover eller andra frågor, kontakta Virginia på telefon 070-726 61 91 eller mejl virginia@theoochjag.se.